MERSİN / ERDEMLİ - Türbe Ortaokulu

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğrenci velilerine yönelik yapılan kılık kıyafet anketi neticesinde 2024-2025 Eğitim Öğretim yılından itibaren okul kıyafeti uygulamasına geçilmesi, velilerimizin % 58.4 'ünün olumlu görüşü ile ortaya çıkmıştır.

Buna göre 2024-2025 Eğitim Öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere Türbe İlkokulu/Ortaokulu'nun tüm sınıflarında (1.sınıftan 8. sınıfa kadar, 8. sınıflar da dahil) okul kıyafeti kullanılması, okul kıyafet komisyonumuz tarafindan uygun görülmüştür. Okul aile Birliği Yönetim Kurulu, okul kıyafet komisyonunun aldığı kararı uygun bulmuş ve uygulanmasına dair karar almıştır. Yeni okul kıyafetlerimiz resimlerdeki gibi olacaktır.

BURSLULUK (İOKBS) SINAVI 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR.

Ock

Erdemli Matematik Olimpiyatları heyecanı başladı. Erdemli Matematik Olimpiyatlarına Erdemli İlçe sınırlarında öğrenim gören Ortaokul 7.sınıf öğrencileri katılabilecek. Olimpiyata ilişkin bütün haber ve duyuruları web sayfamızın üst kısmındaki "Erdemli Matematik Olimpiyatları" sekmesinden takip edebilirsiniz. Son Başvuru Tarihi : 27 Mart 2023

Yarışma şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Okul başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Veli izin formuna ulaşmak için tıklayınız.

Engelli öğrenci bildirim formuna ulaşmak için tıklayınız.